17. oktober 2019
Oberst Susanne Kikholm Lund og borgmester Niels Hörup har underskrevet en samarbejdsaftale mellem Veterancentret og Solrød Kommune.
Oberst Susanne Kikholm Lund og borgmester Niels Hörup har underskrevet en samarbejdsaftale mellem Veterancentret og Solrød Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune støtter op om veteraner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune støtter op om veteraner
Sydkysten - 23. maj 2019 kl. 11:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød Kommune anerkender og støtter op om veteraner og pårørende til veteraner, og nu har kommunen også underskrevet en samarbejdsaftale med Veterancentret.

- Vi har allerede et fortrinligt samarbejde med Veterancentret i dag, og det samarbejde styrker vi nu yderligere med denne samarbejdsaftale, hvor vi forpligter vores organisationer til at samarbejde endnu tættere, siger borgmester Niels Hörup (V) og fortsætter:

- Vi har en forpligtelse til at støtte op om de mennesker - og deres pårørende - der har været udsendt i Danmarks tjeneste og har ydet en helt særlig indsats. På byrådets vegne glæder det mig derfor, at vi nu sikrer, at vi i samarbejde med Veterancentret bedst muligt kan bruge hinandens kompetencer til at yde den anerkendelse og støtte, der er behov for.

Solrød Kommune er kommune nr. 34, der har underskrevet en samarbejdsaftale med Veterancentret, og kommunen hylder i forvejen veteranerne på den årlige flagdag for veteraner den 5. september. Samtidig støtter Solrød Kommune en nylig etableret veterancafe for Greve- og Solrødborgere, og i dagligdagen er der et stort fokus på at udbrede viden om Veterancentrets muligheder fx i forhold til rådgivning og forskning til kommunens relevante personale.

Du kan læse mere om Veterancentret på www.veteran.forsvaret.dk