23. juni 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med på byvandring langs Karslunde Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med på byvandring langs Karslunde Strand
Sydkysten - 02. juni 2021 kl. 11:00

Arkivar Mikkel Hansen Stage fra Greve Museum inviterer på en historisk travetur langs Karlslunde Strand. Vi bevæger os igennem flere tusinde års historie på ruten fra Karlslunde Strandkirke til Mosede Fort. Vi kommer blandt andet forbi Venderstenen, som blev rejst til minde om Venderslaget. På turen vil Mikkel Hansen Stage øse ud af sin viden om Venderslaget, stenalderbopladsen, Dansk Folkeferie, Ræveholm, Mosede Fort og mange andre lokalhistoriske fortællinger og steder langs Karlslunde Strand.

Praktiske oplysninger: Vi mødes søndag den 6. juni kl. 14 ved Karlslunde Strandkirke og slutter ved Mosede Fort. Turen tager ca. 1,5 time og er på ca. 3 km. Da dele af turen foregår på stranden, er det en god idé med fornuftigt fodtøj. Turen egner sig ikke til kørestole. Der er begrænset antal pladser, så billetter skal købes på forhånd via grevemuseum.dk. Pris: 50 kr. pr. person. Der er ikke krav om coronapas for deltagelse i dette arrangement.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?