18. oktober 2021
Godsejernes Jazz & Bluesband spiller i Kulturium 10. oktober. Pr-foto
Godsejernes Jazz & Bluesband spiller i Kulturium 10. oktober. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz med Godsejernes Jazz- & Bluesband

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz med Godsejernes Jazz- & Bluesband
Sydkysten - 07. oktober 2021 kl. 16:31

Ishøj: Godsejernes Jazz & Bluesband er kendt for at spille mange af de gamle jazzkendinge med et twist af blues - fra det lettere melankolske til det udadvendt swingende, altid med en gennemført dynamik. Når Godsejernes Jazz & Bluesband byder op til fest i Kulturium 10. oktober klokken 13, er det som at sætte gang i en storswingende og sveddryppende festmaskine, der gør folk glade. Følelsesmæssigt når de hele registret rundt - det hele går op i en højere enhed.

De spiller med en overbevisning og indlevelse, man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlades ikke i tvivl om, hvor festen finder sted og hvem, der er foregangsmænd.

Godsejernes Jazz & Bluesband er: Sanger Mads Winther, charmerende crooner i front. Saxofonist Jesper Boie Eskildsen, teknik og sjæl - med sofistikerede soloer. Pianist Benno Steen Jeppesen, sit helt eget levende Hammond- og klaverspil. Bassist Lars Winberg, lægger et tilbagelænet og legende fundament. Trommeslager Ole Møller, swinger så hele herligheden går op i en højere enhed.

Rejser du til udlandet i år?