18. september 2021
Creole Catz spiller jazz i Tune Borgerhus søndag den 8. august. Pressefoto
Creole Catz spiller jazz i Tune Borgerhus søndag den 8. august. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jazz i Tune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jazz i Tune
Sydkysten - 02. august 2021 kl. 07:45

Trænger du også til at blive luftet, nu hvor der er lettet på restriktionerne under covid-19 pandemien, så er der mulighed for det søndag den 8. august 2021 kl. 12:00, hvor der bydes på Jazz i haven, under de gamle bøgetræer.

Den musiske afdeling er igen i år lagt i hænderne på Creole Catz.

- Sidst de besøgte os, leverede de et forrygende, festligt arrangement, med et medrivende jazz- og boogie - repertoire. Louis Prima og Louis Jordans swingende rytmer, lidt Just Frost, kombineret med den flerstemmige sang, er med til at sætte gang i festen. Repertoiret er suppleret med numre fra New Orleans bl.a. af Louis Armstrong samt danske evergreens som f.eks. Sidder på et værtshus, Så længe jeg lever, D'Angleterre, m.fl.

Creole Catz har en klar køreplan til et vellykket jazzarrangement, og med sit alsidige repertoire har de godt fat i både det unge og det modne publikum, lyder det fra arrangørerne.

Orkestrets musikere har stor erfaring fra de danske og udenlandske jazzscener, bl.a. I New Orleans, hvor musikerne i Creole Catz har fundet inspiration til at spille den medrivende glade jazz.

Orkestrets solide swing, rytmik, humør og præsentation af numrene gør, at Creole Catz har en god kontakt med publikum og et godt tag i de, der vil lytte og danse.

Creole Catz besætning er:
Stig Fisker, trompet, guitar, banjo og vokal. Kim Jensen, klarinet, a-, t-, b-sax og vokal. Nicolai Øgendahl Brandt, piano og vokal. Ivan Laugesen, kontrabas.

Mads Holck Mogensen, trommer og vokal.

Gratis adgang - grillpølser, fadøl, vand, vin, kaffe og æblekage kan købes.

Skulle det, mod forventning, blive regnvejr, er koncerten indendørs.

Synes du, at kommunen er der for dig?