17. januar 2019
Katrine Lionett Pedersen glæder sig sammen med sin træner over sejren i Premier League i Marokko, der bragte hende øverst på verdensranglisten.
Katrine Lionett Pedersen glæder sig sammen med sin træner over sejren i Premier League i Marokko, der bragte hende øverst på verdensranglisten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj-kvinde er verdens bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj-kvinde er verdens bedste
Sydkysten - 10. maj 2018 kl. 15:36
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karate: En Ishøj-kæmper er verdens bedste.

Katrine Lionett Pedersen pryder netop nu toppladsen på verdensranglisten efter en række fremragende resultater i Premier League.

Den stærke sejr i Premier League i Rabat, Marokko, satte hende helt i front.

- Det var en spændende kamp i finalen. Min træner Bo (Pedersen, red.) og jeg havde nogle helt klare fokuspunkter, som jeg overholdt, og det virkede. Jeg er virkelig glad for at nå dette skridt, sagde Katrine efter sejren i Rabat.

- Karate 1 er delt op i flere events. Den sværeste og vigtigste event er Premier League. Denne liga bestræber sig på at samle de bedste karateatleter i verden, siger Katrine Lionett Pedersen.

Den 22-årige dansker overhaler flere verdensstjerner med sejren - i netop Premier League.

- Jeg skal nu til senior-EM i Novi Sad i Serbien, og det bliver rigtig spændende. Jeg glæder mig til at give den alt, hvad jeg har, siger verdensetteren videre.

EM foregår den 10. til den 13. maj, og med 15 kæmpere er Danmark godt repræsenteret i både den individuelle turnering og holdturneringen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk