22. oktober 2021
Søren Grøn, formand for 3F i Høje-Taastrup afleverede fredag formiddag 100 bolde til Ishøj IF. Foto: Søren Schaadt Larsen
Søren Grøn, formand for 3F i Høje-Taastrup afleverede fredag formiddag 100 bolde til Ishøj IF. Foto: Søren Schaadt Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj IF får 100 nye bolde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj IF får 100 nye bolde
Sydkysten - 24. september 2021 kl. 14:31
Af Søren Schaadt Larsen soeren.larsen@sn.dk

Ishøj: Coronaen har været hård ved mange foreninger. Ishøj IF er en af dem. Derfor er glæden også så meget desto større, da 3F Høje-Taastrup fredag formiddag afleverede 100 fodbolde til klubben:

- Det er vi ovenud lykkelige for, forklarer Kim Herskov, ungdomsformand og næstformand i klubben.

- Coronaen har været hård ved os, vi har mistet mange medlemmer, forklarer han og nævner, at klubben dermed mister kontingenter, men samtidig har faste udgifter.

Kim Herskov forklarer, at han ikke kender de nøjagtige tal, men anslår, at det er cirka 100 ud af klubbens 5-600 medlemmer, der er forsvundet efter coronaen, og at klubben blandt andet har været nødt til at lukke u19-herre-holdet af den årsag.

Søren Grøn fra 3F i Høje-Taastrup forklarer, at de har afleveret 50 bolde i størrelse fire og 50 bolde i størrelse fem:

- Så er der bolde til både små og store, forklarer han.

Han fortæller, at de giver boldene, da 3F og fodboldklubben deler nogle af de samme værdier:

- Det handler om fællesskab, og så er det jo ingen hemmelighed, at fodboldklubberne er presset ovenpå coronaen. Derfor vil vi gerne støtte med bolde, forklarer Søren Grøn.

Han nævner, at de udover boldene også har givet en bande-reklame til Torslunde-Ishøj Idrætsforenings fodboldafdeling, ligesom Taastrup FCs u18-piger har fået et trøjesponsorat.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?