18. december 2017
42-årige Jens Eriksen og 28-årige Kamilla Rytter Juhl kunne sagtens matche halvt så gamle Mats Bue og 17-årige Line Kjærsfeldt, som ellers lagde hårdt ud. Da Greveparret var kommet op i tempo, var de klart bedst.
gallery icon

Se billedserie

42-årige Jens Eriksen og 28-årige Kamilla Rytter Juhl kunne sagtens matche halvt så gamle Mats Bue og 17-årige Line Kjærsfeldt, som ellers lagde hårdt ud. Da Greveparret var kommet op i tempo, var de klart bedst.
Foto: Hans-Jørgen Johansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I DM-finalen for tredje år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I DM-finalen for tredje år i træk
Sydkysten - 24. marts 2012 kl. 10:14
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Badminton: Greve Badmintons forsvarende danske mestre er for tredje år i træk klar til en DM-finale. Greve har vundet guld i 2008, 2010 og 2011 og kan altså vinde guld for tredje gang i træk.

Godt 450 tilskuere i Greve Idræts Center - heraf en busfuld fra Aarhus - så fredag aften Greve vinde 4-2 i DM-semifinalen mod Aarhus AB. Greve satte sig på begivenhederne fra første bold i den tv-transmitterede kamp og formåede at tage tre kampe, før århusianerne kom på tavlen.
Uheld
Det skete dog i første omgang på en noget ærgerlig baggrund, eftersom aftenens første kamp ikke nåede at blive færdigspillet. Kampen bød på herredouble, hvor Greves tidligere verdensmestre, Jonas Rasmussen og Lars Paaske, mødte Kasper Antonsen og Rasmus Bonde.

Ved stillingen 20-17 til Greveparret måtte det gæstende par trække sig, da Kasper Antonsen blev skadet. Da han skulle nå en bold, vred han om på højre ben.

Herefter fulgte to reglementerede to-sæts-sejre til Greve, som bragte sig på 2-0 ved Li Wenyan i damesingle og 3-0 ved Kamilla Rytter Juhl og Jens Eriksen i mixeddouble.
Kanin op af hatten
Netop Jens Eriksen var den berømte kanin, Greve havde trukket op af hatten til denne vigtige kamp. Han kom ind i stedet for Kasper Henriksen og gjorde det glimrende sammen med Kamilla Rytter Juhl.

- Jeg skulle lige op i tempo, men med så høj og dygtig en spiller som Kamilla foran ved nettet skulle jeg jo bare nå det, jeg havde mulighed for, sagde den 42-årige veteran beskedent.

- Jeg træner kun en enkelt gang om ugen, men har da den fordel, at jeg ikke på nogen måde bliver nervøs som yngre spillere måske ville blive i så vigtig en kamp, sagde Jens Eriksen bagefter med sveden drivende ned ad sig.

- På forhånd var det store spørgsmålstegn hos Greve de to herresinglespillere Joachim Persson og Jens-Kristian Leth, som begge havde haft længerevarende skader.

Begge var endnu ikke tilbage på tidligere tiders niveau og måtte se sig besejret, så Aarhus AB fik reduceret til 2-3 i holdkampen.
Ganske tilfreds
- Jeg er ganske tilfreds, selv om jeg tabte. I seks uger har jeg kun været to gange på banen. Fysisk kunne jeg godt være med, og det ser ikke værst ud, sagde Joachim Persson:

- Jeg er klar til guldkampen.

I Grevelejren var der dog ingen nervøsitet over nederlagene, for den sidste kamp var damedouble, og her var Greve tårnhøje favoritter. Greveparret Christinna Pedersen og Nanna Brosolat skuffede da heller ikke.
Mange strenge
Det var bagefter en tilfreds Grevetræner, Steen S. Pedersen, der gjorde status:

- Vi fik afklaret, at det var en klog disposition at sætte Jens Eriksen på holdet. Han gjorde det rigtig godt. Desuden så vi, at begge herresingler er i fremgang, men endnu har lidt igen. Samtidig så vi atter, at vi har mange strenge at spille på.

Greve er dermed klar til guldkampen 10. april i Frederiksberghallerne. Den anden semifinale spilles søndag i Slagelse mellem Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved.

- Det er næsten hip som hap , hvem vi skal møde af disse to stærke hold. Personligt tror jeg på sejr til Skovshoved, sagde Steen S. Pedersen.
Imponerende
Der var en fantastisk stemning i Greve Idræts Center, hvor mange unge Grevespillere heppede på deres idoler. Greves erhvervsklub havde imponerende 123 deltagere, som fik et flot arrangement med spisning og god badmintonunderholdning.

Greve arrangerer fælles bustur til DM-finalen ligesom sidste år.
Fortsætter
Greve har tidligere fornyet kontrakten med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen.

Det ligger nu fast, at også træner Steen S. Pedersen, Jonas Rasmussen og Jens-Kristian Leth fortsætter for Greves ligahold.
Kampen
Jens Eriksen/Kamilla Rytter Juhl - Mats Bue/Line Kjærsfeldt 21-18,21-19, Li Wenyan - Tine Høy 21-17,21-16, Joachim Persson - Amand Pawar 15-21,18-21, Jens-Kristian Leth - Flemming Quach 18-21,21-14,16-21, Christinna Pedersen/Nanna Brosolat Jensen -Amalie Fangel/Cecilie Bjergen 21-11,21-17, Lars Paaske/Jonas Rasmussen - Kasper Antonsen/Rasmus Bonde 20-17.Greve vinder på walk over.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk