17. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvis du vil være med eller vide mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis du vil være med eller vide mere
Opdateret 19. marts 2010 kl. 14:59
Sydkysten - 19. marts 2010 kl. 14:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ishøj: Design- og systuen i projektet "I tråd med verden" skulle gerne være kørende fra engang i april, og projektet vil stå på i to år.

I marts er den vigtigste opgave at få skabt kontakt til så mange kvinder som muligt, der ønsker at deltage i projektet i Vejleåparken. Der er også brug for frivillige til at undervise og vejlede.
arrow Læs også: Mode og design skal skabe integration i Ishøj

- Vi har brug for at få frivillige designstuderende eller ledige designere til at engagere sig i projektet for at vejlede kvinderne i teknikker og trends, siger projektkoordinator Clarissa Berg:

- Jeg håber virkelig, at studerende fra uddannelsescentrene i området vil melde sig, for samtidig med at de vil være en del af et vigtigt integrationsarbejde, vil de kunne inspirere kvinderne og sammen udvikle nye trends.

Hvis du har lyst til at vide mere om projektet, eller ønsker du at tilmelde dig allerede i dag, så kontakt projektkoordinator Clarissa Berg ved personlig henvendelse i Kvarterhuset, Strandgården 21 i Ishøj alle hverdage mellem klokken 10 og 15 eller pr. email clbe kea.dk.

Samme sted kommer et informationsmøde om projektet. Det er for alle interesserede og foregår den 12. april fra klokken 10 til 12. Clarissa Berg, samt repræsentanter fra Røde Kors, KEA, Jobcenter Vallensbæk og Kulturbroen Ishøj vil være til stede for at fortælle om projektet. Omkring 200 jobsøgende bliver inviteret gennem jobcentret, og der reklameres for mødet i hele Vejleåparken.-mh
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk