14. december 2017
- En dygtig spiller forlader byens bedste hold, siger borgmester Niels Hörup, om Emil Blüchers beslutning om at forlade Venstre til fordel for Liberal Alliance.
- En dygtig spiller forlader byens bedste hold, siger borgmester Niels Hörup, om Emil Blüchers beslutning om at forlade Venstre til fordel for Liberal Alliance.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hörup: En dygtig spiller forlader byens bedste hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hörup: En dygtig spiller forlader byens bedste hold
Sydkysten - 16. marts 2017 kl. 13:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådspolitiker Emil Blücher valgte onsdag at skifte fra Venstre til Liberal Alliance.

arrow Læs også: Blücher skifter til Liberal Alliance

- Emil Blücher har i byrådet, med Venstre i spidsen, været med til at træffe mange beslutninger, som gavner Solrød Kommunes borgere. Det vil jeg gerne sige ham tak for. At Emil nu har fået lyst til at prøve kræfter med Liberal Alliances politik, ønsker jeg ham held og lykke med, udtaler borgmester Niels Hörup (V).

Formanden for Venstre i Solrød, Benjamin Lindberg, glæder sig over, at Emil Blücher også fremover vil støtte den politiske retning, som et enigt byråd har besluttet for Solrød Kommunes udvikling i forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2017.

Venstres liste over kandidater til byrådsvalget den 21. november 2017 består af 15 kvalificerede og engagerede holdspillere, som alle brænder for at sætte en ny høj standard for Solrød Kommunes fremtid, udtaler borgmester og formand for Venstre i Solrød i en pressemeddelelse.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk