30. maj 2020
Karsten Holm både ligner og lyder som Kim Larsen. PR-foto
Karsten Holm både ligner og lyder som Kim Larsen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør historien om Kim Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør historien om Kim Larsen
Sydkysten - 14. januar 2020 kl. 10:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk: Langebro, Masser af Succes, Dengang da jeg var lille, Papirsklip, Den første gang jeg så dig, Kvinde min... Kim Larsens stemme genlyder i hovederne på de fleste, bare man nævner sangene. 26. januar klokken 14:00 kan musikken genopleves, når musikeren Karsten Holm synger, spiller og fortæller om Lune Larsen.

Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen, fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70'erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist.

Da han startede i begyndelsen af 70´erne var han én af de kunstnere, som man enten elskede eller ikke kunne fordrage. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen - ung som gammel.

Derfor er tiden også moden til at lave et sangforedrag, der hylder ham.

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, og det var ikke svært at sammensætte materialet til dette sangforedrag, og så har han altid haft visse fortrin for af gi' den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl om det er Larsen selv.

Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim. Vi skal have de gode sange fra "Langebro", "Maria" til nyere, så som "Dengang da jeg var lille". Udover at synge

sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med "Sange fra glemmebogen" som vi også skal høre et par stykker af. Når Kim Larsen fortolker en sang, lyder det altid som han selv havde skrevet den.

Arrangementet finder sted på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, 2625 Vallensbæk. Der er tilmelding hos Friederike Wenning, 4364 3734, fwenning@hotmail.com.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?