10. august 2020
Det bliver muligt at synge med på på ?Av!?, ?Hop Lidt Mer? og YouTube-hittet ?Min Far?, når HipsomHap optræder i Solrød.
Det bliver muligt at synge med på på ?Av!?, ?Hop Lidt Mer? og YouTube-hittet ?Min Far?, når HipsomHap optræder i Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HipsomHap leverer hiphop i børnehøjde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HipsomHap leverer hiphop i børnehøjde
Sydkysten - 25. juli 2020 kl. 19:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 29. juli fyrer Solrød Bibliotek op under bibliotekshaven med fællesspisning og familiekoncert med børne-hiphop-fænomenet HipsomHap.

Vi mødes til mad kl. 18 og hygger os sammen inden de Anna Spejlæg og Jonny Ligeglad kl. 19 fyrer op under en gigantisk børne-hiphop-fest.

Det bliver med garanti en fest, når HipsomHap går på scenen og spiller alle deres hits. Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad leverer det svedigste show spækket med seje rim, syge beats og masser af hiphop-attitude i børnehøjde. Musikken henvender sig især til børn fra 6-12 år, men de yngste kan også være med. Så kom og syng med på "Av!", "Hop Lidt Mer" og YouTube-hittet "Min Far" - og fyr den af.

Billetter koster 40 kr. stk. og kan købes på solbib.dk. Både børn og voksne skal have billet til arrangement. Aftensmaden er inkluderet i prisen. I tilfælde af regn afholdes koncerten indenfor.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?