16. december 2017
På fredag åbner H&M i Ishøj Bycenter op for en butik, der er blevet dobbelt så stor, og som blandt andet rummer en ny herreafdeling. Arkivfoto: Kenn Thomsen
På fredag åbner H&M i Ishøj Bycenter op for en butik, der er blevet dobbelt så stor, og som blandt andet rummer en ny herreafdeling. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: H&M fordobler arealet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H&M fordobler arealet
Sydkysten - 16. maj 2017 kl. 13:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En fordobling af butiksarealet og nye koncepter og afdelinger. Det er, hvad H&M i Ishøj Bycenter åbner op for fredag den 19. maj klokken 10.

Butikken har fået 700 nye kvadratmeter, og den plads er blevet brugt til at skabe en ny herreafdeling og tilføje nye koncepter med tøj til henholdsvis unge og gravide, oplyser H&M i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for, at vi har fået mulighed for at udvide vores butik i Ishøj Bycenter - blandt andet med herretøj, som vi har haft stor succes med de seneste år. Det giver mulighed for at shoppe basics og den nyeste mode til hele familien i én og samme butik, hvilket jeg håber, at vores mange kunder i Ishøj vil sætte pris på, siger H&M direktør Christian Friis-Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Udover en ny herreafdeling har butikken tilføjet ungdomskoncetet 'Divided Collection' og H&M Mama til gravide og H&M+ til udvalget.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk