27. maj 2020
Janne Møller laver dagligt  gode måltider til børnene i Krogården.
Janne Møller laver dagligt gode måltider til børnene i Krogården.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guld til Krogårdens musikvuggestue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guld til Krogårdens musikvuggestue
Sydkysten - 22. januar 2018 kl. 13:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Huset har en måltidspolitik, der under de pædagogiske overskrifter selvhjulpenhed, fællesskab og madoplevelse forsøger at bruge måltidet aktivt som en del af det enkelte barns udvikling.

Køkkenet står foran en gennemgribende modernisering, der vil betyde, at børene i fremtiden vil kunne inddrages i køkkenets aktiviteter. Det er derfor til stor glæde, at der hver dag bliver serveret sundt, veltilberedt og ikke mindst varieret kost, der er med til at understøtte de pædagogiske tanker optimalt. For tilblivelsen af disse måltider står kok Janne Møller, der siden sin opstart i januar 2017 har haft et særligt fokus på økologi. Det har hun gjort godt og med så stort et gå-på-mod, at Krogårdens musikvuggestue nu har fået tildelt det Økologiske Guldmærke, hvilket i praksis betyder, at mellem 90 og 100 procent af den kost, der bliver serveret, er økologisk.

- Det er en rigtig flot præstation, udtaler pædagogisk leder Anders Jerger og uddyber:

- Ikke mindst set i lyset af, at køkkenets budget ikke overskrides.

Krogården er i gang med en certificering i musik og sang, og sammen med det gode måltid betyder det, at der tilbydes nogle udviklende, stabile og trygge rammer for barnets vuggestueliv.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?