15. december 2017
Politiet ledte efter de to personer og sikrede spor på båden.
Politiet ledte efter de to personer og sikrede spor på båden.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grundstødte med stjålet båd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundstødte med stjålet båd
Sydkysten - 02. oktober 2017 kl. 10:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag kl. 09.40 fik politiet en henvendelse om, at en mand og en kvinde netop havde forladt en hvid motorbåd, der var grundstødt ca. 15 meter fra kysten ved Plantagevej i Solrød i det kraftige blæsevejr.

De to personer gik fra båden med våde bukser og forsvandt i området. Politiet iværksatte en redning af den strandede motorbåd, der viste sig at være stjålet forinden fra Vallensbæk Havn. Politiet undersøgte båden for spor efter de to personer, som politiet ledte forgæves efter i området.

De to personer var ifølge politiets beskrivelse en mand og en kvinde, begge danske af udseende og 25-30 år gamle. Manden var en 165-180 cm høj mand af almindelig bygning. Han havde tatoveringer på venstre side af hovedet og på venstre hånd. Han havde et army cut, altså skaldet i siderne og med kort mørkt hår på toppen. Han bar en mørk jakke, grønne bukser og grå kondisko. Kvinden var 165-175 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde langt, lyst hår og var iført en grå dunjakke, mørkegrå leggings og sorte støvler med frynser. Hun bar en grå håndtaske.

- Lokalpolitiet i Køge eller Københavns Vestegns Politi hører gerne fra personer, der har bemærket disse to personer enten i Vallensbæk Havn, hvor båden blev stjålet, eller i Solrød Strand-området, hvor de flygtede fra den grundstødte båd. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk