17. februar 2019
På kortet her kan du se de trafikale forhold i de to weekender, hvor Ishøj Stationsvej bliver lukket. Illustration: Ishøj Kommune
På kortet her kan du se de trafikale forhold i de to weekender, hvor Ishøj Stationsvej bliver lukket. Illustration: Ishøj Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gravearbejde spærrer Ishøj Stationsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gravearbejde spærrer Ishøj Stationsvej
Sydkysten - 12. september 2018 kl. 09:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal omlægges ledninger på Ishøj Stationsvej for at gøre klar til den nye letbane, og det betyder, at Ishøj Stationsvej bliver spærret i to weekender. Arbejdet kommer til at foregå fra fredag den 21. september til mandag den 24. september og igen fra fredag den 28. september til mandag den 1. oktober. Arbejdet starter begge weekender fredag kl. 18 og slutter mandag morgen kl. 05, oplyser Ishøj Kommune i en pressemeddelelse.

Under gravearbejdet kan der stadig køres via Vejlebrovej i bil, og buslinjerne 300S, 30E, 97N og 128 kører ligeledes ad Vejlebrovej til Ishøj Strandvej.

Det er Ishøj Fjernvarme og Ishøj Forsyning, der er gået sammen om gravearbejdet på Ishøj Stationsvej, hvor der skal omlægges hovedledning for fjernvarme til syv forskellige bebyggelser. Derudover skal der omlægges regnvandsledninger for regnvandet fra store dele af Ishøj op til Køge Bugt Motorvejen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk