17. oktober 2018
Der var mange gode, tætte opgør i indeturneringen arrangeret af Karlslunde IF. Her er det Store Kugler i den rød/hvide dragt og Kiffen med hvid trøje.
Der var mange gode, tætte opgør i indeturneringen arrangeret af Karlslunde IF. Her er det Store Kugler i den rød/hvide dragt og Kiffen med hvid trøje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God dag for firmahold med indendørs fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God dag for firmahold med indendørs fodbold
Sydkysten - 04. december 2017 kl. 13:37
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indefodbold er populært blandt firmahold i området.

Det viste sig tydeligt, da Karlslunde IF havde arrangeret en indendørs turnering for firmahold.

I alt 10 hold var tilmeldt: Meny Karlslunde, Tømrerfirmaet Steen Jensen med to hold, Store Kugler, Baker Street, Demskov El, Byens Tømrerentreprise, "Kiffen" - restauranten i Karlslundehallen og Sportmaster med to hold.

Alle havde nogle underholdende timer, hvor de 10 hold fordelt i to puljer spillede, som nogen sagde: "fire kampe og i bad".

Piger med
Både Meny - Karlslunde og Baker Street stillede med henholdsvis to og en pige på holdet og de klarede sig alle godt i kampen med drengene.

Thea fra Baker Street som blev kåret som bedste damespiller og blev derfor tildelt en pokal.

Pigerne fra Meny kæmpede godt, og det lykkedes dem at score eneste damemål i turneringen. Det rakte ikke til at komme i slutspillet, hvor det blev Demskov EL, Store Kugler og de to hold fra Sportsmaster, som skulle fordele de fire bedste pladser.

Demskov EL mødte Sportmaster 2 og løb efter de ni minutter af med sejren. I den anden semifinale mødte Store Kugler Sporsmaster 1, og her blev det til sejr til Store Kugler.

Kampen om tredjepladsen stod således mellem Demskov El og Sportsmaster 1. Det blev et tæt opgør, som endte med en sejr til Demskov EL, der således endte på tredjepladsen i turneringen, mens Sportsmaster 1 måtte nøjes med fjerdepladsen.

Finalen
I finalen mødte Sporstmaster 2 holdet fra Store Kugler. Det også til en spændende kamp, og efter de ni minutter stod det klart, at Sportsmaster 2 blev turneringens vinder og Store Kugler blev en flot nummer to. Efter overrækkelse af pokaler og de øvrige præmier, blandt andet hurtigste mål scoret efter ni sekunder af Demskov El og turneringens spiller Christian Larsen fra Sportsmaster 2, havde de to hold fra Sportsmaster åbenbart ikke brugt alle kræfter og arrangerede et Sportsmaster-opgør. Her blev det til en sejr til Sportmaster 1 på 5-2, og dermed slog turneringens nummer fire altså turneringens nummer et. Sådan er fodbold også.

Det var første gang i flere år Karlslunde IF arrangerede en indendørs firmaturnering, men der er ingen tvivl om, at der kommer endnu en turnering på samme tid næste år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk