21. februar 2020
Den 1. oktober træder centerleder Hugo Tietze tilbage fra jobbet. Bestyrelsen konstituerer Nicoline Alletorp som frivilligcentrets nye leder indtil årsskiftet.
Den 1. oktober træder centerleder Hugo Tietze tilbage fra jobbet. Bestyrelsen konstituerer Nicoline Alletorp som frivilligcentrets nye leder indtil årsskiftet.
Foto: Morten Schriver (c) 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FrivilligCenter skifter ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FrivilligCenter skifter ledelse
Sydkysten - 01. oktober 2019 kl. 10:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. oktober træder centerleder Hugo Tietze tilbage fra jobbet. Bestyrelsen konstituerer Nicoline Alletorp som frivilligcentrets nye leder indtil årsskiftet.

Nicoline er kendt af mange i Greve som projektleder for bl.a. projekt "Fritidsliv til Alle" og har fungeret som souschef i en længere periode, så hun har kendskab til frivilligcentrets mange forskellige opgaver og samarbejdspartnere.

- Jeg er rigtig glad for bestyrelsens opbakning til at lade mig stå ved roret, siger Nicoline Allertorp.

- Jeg ved det bliver en udfordring at gå fra at være projektleder på to projekter til at favne de mange forskellige opgaver og samarbejdspartnere. Heldigvis er jeg blevet involveret i de fleste opgaver gennem det sidste års tid, da Hugo fortalte, at han ikke længere ønskede at være leder, tilføjer Nicoline Allertorp, der er uddannet antropolog med speciale i migration og blandt andet tidligere har været projektleder i en boligsocial helhedsplan på Nørrebro.

Hugo Tietze forlader ikke Greve, men fortsætter en dag om ugen som projektleder på nogle få opgaver som bl.a. Greve Sommerfestival og spis sammen projektet, lyder det fra Britta Jacobsen, formand for Frivilligcetret.

Resten af tiden skal han arbejde med at udbrede Hemingway Club i hele landet og får sin daglige gang både i FrivilligCenter Greve og Gentofte.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har kunne organisere denne glidende overgang mellem Nicoline og Hugo, så bestyrelsen ikke står med en ny leder, der først skal sætte sig ind i de mange spændende opgaver og samarbejder, vi har, men nu kan koncentrere sig om de opgaver, der ligger i forhold til vores strategiske mål, siger Britta Jacobsen.

Selv ser Hugo Tietze tilbage på sin tid som leder med glæde.

- Det har været en spændende og også udfordrende tid at være med til at opbygge frivilligcentret, og vi er meget tilfredse med den sidste udvikling i samarbejdet med kommunen, hvor vi har fået skrevet vores indsatser ind i kommunens politikker og dermed blevet synlig i det strategiske samarbejde, siger han.

Frivilligcentret ligger i Borgerhuset, som automatisk har skabt kontakt til brugerne af huset og dermed fået en god fornemmelse af, hvad der også rør sig blandt foreningerne i Borgerhuset.

- Vores kerneopgaver er at hjælpe borgere ind i frivilligheden gennem vores mange forskellige aktiviteter og kontakten til foreninger. Vi oplever, at flere og flere borgere søger mening i frivilligt arbejde, via www.frivilligjob.dk og vi ser gerne, at endnu flere benytter denne vej, så der kun er én indgang til frivilligheden i Greve Kommune. Derudover vejleder og støtter vi foreninger i alle spørgsmål vedrørende foreningsarbejde, og vi har haft succes med at hjælpe foreninger både med projektudvikling, vedtægter og ansøgning til fonde, blot for at nævne nogle få succeser. Det er et frivilligcenter i vækst jeg videregiver, siger Hugo Tietze og afslutter med at nævne Greve Sommerfestival, der er blevet en tilbagevendende event, som mange har store forventninger til, og som han fortsat vil stå i spidsen for.