23. januar 2020
Torben Weiss (til venstre) forlader formandsposten i Tune Brugsforening.
Torben Weiss (til venstre) forlader formandsposten i Tune Brugsforening.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremgang og ny formand i Tune Brugsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremgang og ny formand i Tune Brugsforening
Sydkysten - 17. april 2019 kl. 14:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tune Brugsforening, som ejer og driver SuperBrugsen i Tune, afholder mandag den 29. april sin ordinære årlige generalforsamling i Tune Hallen. Igen i år kan uddeler og bestyrelse fremlægge et regnskab, der viser en rekordstor omsætning for de over 300 mennesker, der normalt møder op til generalforsamlingen. Det er i øvrigt foreningens 133. generalforsamling.

Tune Brugsforening blev stiftet i 1885 og er dermed en af de ældste i Danmark. Omsætningen i 2018 blev på 61,59 millioner kroner eksklusive moms mod 61,322 millioner kroner i 2017. Det er godt nok ikke den store stigning, men set i skyggen af den enorme konkurrence, der er på dagligvaremarkedet, må det siges at være et meget tilfredsstillende resultat, lyder det fra Tune Brugsforening.

- Foreningens medlemmer, og dem er der 3374 af, kan glæde sig over, at de er medejere af en butik, der er bundsolidt forankret i lokalsamfundet. Den har en virkelig god økonomi, og så støtter den årligt de lokale foreninger med over 175.000 kroner til forskellige formål, lyder det fra Tune Brugsforening.

På generalforsamlingen tages der også afsked med et mangeårigt bestyrelsesmedlem. Det er Torben Weiss, som er foreningens nuværende formand, der efter 38 år i bestyrelsen har valgt at takke af.

- Det har været en lang og spændende rejse med masser af oplevelser, og det har givet mig en lærdom og erfaring, som jeg nødig ville have været foruden, siger Torben Weiss og uddyber:

- Det har været utroligt spændende at være med til at præge Brugsens udvikling som den førende dagligvarebutik i byen, og jeg ønsker alt godt for butikken og dens medlemmer i de mange kommende år.

Kunder, personale, familie, venner og bekendte får lejlighed til at sige pænt farvel til Torben ved en reception fredag den 3. maj kl. 16 - 19 i Cafe Conrad i Tune Hallen. Torben forlader dog ikke helt foreningen, idet han bibeholder sit lille job som vicevært og ansvarlig for foreningens ejendomme.