15. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger kan indstilles til pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger kan indstilles til pris
Sydkysten - 18. marts 2017 kl. 19:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi synger, vi danser, bygger modelskibe, besøger ældre, dyrker yoga, laver teater og spiller håndbold eller billard.

I hovedstadsregionen er tusindvis af borgere medlemmer af alle mulige foreninger. TV 2 Lorry og Lokale og Anlægsfonden vil hylde dem, der dyrker fællesskabet. Derfor lancerer de nu sammen projektet 'Fantastiske Foreninger.' Og ikke mindst muligheden for at vinde en pris på 100.000 kroner.

- Prisen kan både bruges til at købe udstyr eller forbedre foreningens fysiske rammer. Og vi uddeler den, fordi fællesskabet bobler derude og mødestedet bidrager til fællesskabet. Det skal være med til at invitere flere ind, siger Esben Danielsen, som er direktør i Lokal og Anlægsfonden.

Konceptet er enkelt. Alle foreninger i TV 2 Lorrys sendeområde kan fra den 17. marts 2017 melde sig til på tv2lorry.dk/ff. Det gælder alt fra hobby- og idrætsforeninger til foreninger med socialt eller kulturelt formål. En jury udvælger 20 foreninger, som alle går videre og nomineres til prisen Årets Fantastiske Forening.

- Vi har en lang tradition for at samle os i foreninger og dyrke vores interesser i fællesskaber. Nogle foreninger er store og samler tusinder, andre er bittesmå, men super dedikerede, fælles for dem alle er, at det er passionerede mennesker der mødes om noget, de mener er vigtigt. På TV 2 Lorry glæder vi os derfor til at møde, hylde og portrættere alle de foreninger og mennesker i vores region, som med deres forening er med til at gøre en forskel i vores sendeområde, siger Morten Kjær Petersen, der er direktør for TV 2 Lorry.

For at komme tæt på alt det, der sker i foreningerne, vil der blive produceret en lille film om hver af de tyve nominerede foreninger. Film som kan streames frit på tv2lorry.dk og ses på Lorry+, og som kan deles af alle. Og så skal der stemmes. På tv2lorry.dk kan brugerne fra september stemme på hvilken forening, der skal løbe med prisen. Prisoverrækkelsen vil ske på Frivillighedsdagen den 29. september.

Tilmeldingen sker fra 17. marts - 24. april.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk