23. januar 2019
Lars Krintel fra Greve Strand, der er ekspert i antikviteter og gamle ting, vurderer og fortæller om de ting, som deltagerne medbringer til aftenen den 18. januar
Lars Krintel fra Greve Strand, der er ekspert i antikviteter og gamle ting, vurderer og fortæller om de ting, som deltagerne medbringer til aftenen den 18. januar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få vurderet dine ting af ekspert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få vurderet dine ting af ekspert
Sydkysten - 13. januar 2018 kl. 12:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karlslundehuset er rammen om en aften, hvor alle er inviteret til at komme og få en vurdering af gamle ting, antikviteter og kuriositeter.

Det er den lokalhistoriske forening "Valdemar" i Karlslunde, som afholder arrangementet torsdag den 18. januar kl. 19.30 i Karlslundehuset på Hovedgaden 6 i landsbyen.

Foreningen har fået en lokal antikvitetsekspert, Lars Krintel, Greve Strand, til at være klar til at vurdere de gamle effekter, antikviteter og kuriositeter, som medbringes af deltagerne. Desuden vil aftenens ekspert om muligt fortælle lidt historie om de ting, der skal vurderes.

- De fleste mennesker tænker nok, at det jeg har nok ikke er noget værd, men tænk jer om to gange: Det kan da godt være, at det er noget værd, siger Lars Krintel.

Derfor håber den lokalhistoriske forening "Valdemar", at folk vil fylde Karlslundehuset med spændende og sjove gamle ting til vurdering og historiefortælling. Det kan være alt, lige fra smykker, sølvtøj, tekstiler, porcelæn, spadserestokke, til keramik, malerier, tegninger og glas.

I løbet af aftenen serveres der gratis kaffe. Der er også gratis adgang til arrangementet, som er åbent for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen, og alle opfordres til at komme i god tid, da pladsen er begrænset til 75 personer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk