22. januar 2019
Solrød Kommunale Musikskole åbner den 15. maj for tilmelding til sæsonen 2018-19, og i år er der et helt nyt tilbud med på plakaten ? Solrød Band Klub.
Solrød Kommunale Musikskole åbner den 15. maj for tilmelding til sæsonen 2018-19, og i år er der et helt nyt tilbud med på plakaten ? Solrød Band Klub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er du den næste Medina eller Mozart?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du den næste Medina eller Mozart?
Sydkysten - 13. maj 2018 kl. 10:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ukulele, saxofon eller sangundervisning - hos musikskolen kan du både lære at synge og spille på næsten alle instrumenter, og nu kan du også starte i band uden soloundervisning.

Solrød Kommunale Musikskole åbner den 15. maj for tilmelding til sæsonen 2018-19, og i år er der et helt nyt tilbud med på plakaten - Solrød Band Klub.

Solrød Band Klub er et hold, hvor man kan gå til sammenspil, uden at man behøver gå til soloundervisning på et instrument eller sang, som man ellers tidligere har skullet for at deltage i et band. Tanken er, at eleverne lærer det, de har brug for, samtidig med, at bandet øver sine numre.

- Vi har kaldt holdet for Solrød Band Klub, fordi vi gerne vil understrege, at det er fællesskabet omkring musikken, der er det vigtige, præcis lige som når folk selv danner deres eget band, siger Jens Engberg, musikskoleleder for Solrød Kommunale Musikskole.

Alle musikskolens andre tilbud fortsætter selvfølgelig også i næste sæson, og du kan gå til sang eller til undervisning på næsten hvilket som helst instrument. Til de 4-7 årige vil der desuden være særlige aldersinddelte hold med sang, musik og leg. Og du vil også forsat kunne gå til computermusik, Drummer Band og Kor, ligesom der vil være rytmikhold for de mindste.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk