16. oktober 2019
Det?Maleren vandt for andet år i træk prisen som årets maler. Pressefoto
Det?Maleren vandt for andet år i træk prisen som årets maler. Pressefoto
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det'Maleren er årets maler - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det'Maleren er årets maler - igen
Sydkysten - 17. april 2019 kl. 17:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For andet år i træk er prisen som årets maler gået til Karlslunde-firmaet Det'Maleren.

Ud af i alt 5.000 håndværkere var 238 nomineret i en af de 27 kategorier - og det er her, at Det'Maleren har vundet sin kategori, "Malerfirmaer med 0-4 ansatte". At gøre det to år i træk er lidt af en bedrift.

- Det er helt uvirkeligt at vinde to år i træk. Det er mere end dobbelt så stort at vinde igen i år. Jeg forstår det ganske enkelt ikke, og det gør andre heller ikke. Der er en del fra branchen, der spontant har sagt: "Vandt I ikke også sidste år? Hvordan gør I det?" Jo, vi vandt sidste år, og vi gør, som vi plejer: vi leverer altid høj kvalitet i vores håndværk, overholder alle aftaler og tager os tid til at yde god rådgivning og sublim service, siger Mette Rostén, indehaver af Det'Maleren.

Tale på 30 sekunder
Der er ikke mange, som har vundet to år i træk. Det blev der også gjort en lille, sjov sag ud af, da Mette Rostén skulle have overrakt sin "Årets Håndværker"-statuette. 'Nu skal vi se en gammel kending - ikke en gammel kælling - her på scenen'. Det var de kække, men hjertelige, ord, som startede præsentationen af Mette og det overtal af kvinder, der er ansat i firmaet.

- Jeg håbede, men turde ikke tro på, at vi ville vinde igen. Så for ikke at udfordre skæbnen havde jeg ikke forberedt en takketale. Fra jeg rejste mig fra min stol, til jeg stod på scenen med mikrofon, blomster og statuette i hånden, havde jeg cirka 30 sekunder til at samle mine tanker. Jeg fik vist takket alle - også vores mange loyale kunder, som jo er en stor og medvirkende årsag til, at vi overhovedet kan vinde sådan en pris, fortæller Mette.

Prisen baserer sig på kundernes egne anmeldelser og vurdering fra en fagjury og gives for god performance, fint kvalitetshåndværk og sublim service.