24. november 2017
Nu er elmotorens hjælpende hånd ikke længere forbeholdt bedstemorcyklen, men kan også fås til mountainbikes som denne, Christian Olsen viser her. Foto: Petter Becker-Jostes
gallery icon

Se billedserie

Nu er elmotorens hjælpende hånd ikke længere forbeholdt bedstemorcyklen, men kan også fås til mountainbikes som denne, Christian Olsen viser her. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Demodag: Et skub med den usynlige hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Demodag: Et skub med den usynlige hånd
Sydkysten - 19. maj 2017 kl. 05:16
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En elmotor på cyklen kan være en stor hjælpende hånd til dem, der af forskellige årsager ikke kan cykle så meget. De senere år er de blevet meget populære, og på det seneste er der oven i købet kommet mountainbikes til. Dermed er den usynlige hånd, der skubber en frem i modvinden, ikke længere forbeholdt hverdagscyklerne.

Om man er til det ene eller det andet, har man mulighed for at finde ud af den 20. maj fra 11-13, når Solrød Cykelcenter holder demodag på elcykler. Her får cykelhandleren, der sidste år kunne fejre 40 års-jubilæum på strandvejen, besøg af en repræsentant fra firmaet Move-Easy, der importerer flere forskellige mærker inden for elcykler. Udover, at man kan få prøveture på de forskellige typer elcykler, vil han blandt andet komme ind på forskellen på en elcykel fra varehuset, der koster 6000 kroner, og så en tilsvarende cykel fra et af de kendte mærker, der kan koste tre gange så meget.

- Controlleren (enheden, som man bruger til at styre motoren med, red.), displayet og motoren er slet ikke gearet til det skandinaviske klima med fugt og salt. De går simpelthen i stykker, siger indehaveren af Solrød Cykelcenter, Christian Olsen, om en af ulemperne ved de billige elcykler.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk