17. maj 2021
Marianne Vind indleder debatmødet på Solrød Bibliotek lørdag den 11. januar.
Marianne Vind indleder debatmødet på Solrød Bibliotek lørdag den 11. januar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debatmøde på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debatmøde på biblioteket
Sydkysten - 09. januar 2020 kl. 17:43

Socialdemokratiet i Solrød holder debatmøde lørdag den 11. januar. Europaparlamentsmedlem Marianne Vind indleder debatten.

Socialdemokratiet begynder det nye politiske år med åbent debatmøde. Der bliver sat fokus på den store dagsorden for Europa. Hvad skal der ske med EU efter Brexit? Hvad er Danmarks udfordringer i Europa?

Europaparlamentsmedlem Marianne Vind indleder debatten om store og vigtige spørgsmål for os alle.

Men kikkerten bliver også rettet mod lokale problemstillinger. Hvad sker der med transportcentret? De lokale boligforhold på Cordoza-grunden?

Der bliver også mulighed for at diskutere kernevelfærd på dagtilbudsområdet, folkeskolen, hjemmeplejen og sundhedstilbuddene i regionen. Der er masser at tage fat på. Debatten indledes af gruppeformand Jonas Ring Madsen og regionsrådsmedlem John Wennervald.

Socialdemokratiet ønsker at inddrage alle borgere i debatten om de vigtige politiske spørgsmål. Der bliver plads til politisk debat ved kaffebordene. Kom og vær med. Alle er velkomne.

Mødet holdes på Solrød bibliotek 1. sal, lørdag den 11. januar kl. 10 til 12. Der serveres kaffe og croissant. Af hensyn til indkøb er tilmelding nødvendig. Tilmelding kan ske til formand Tonny Lauridsen på parti@mail.dk.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?