10. december 2019
Det var en god oplevelse for Greve Pigegarde at være med til DM for nylig. Til konkurrencen bestod holdet af piger i alderen fra otte til 23 år.  Pressefoto
Det var en god oplevelse for Greve Pigegarde at være med til DM for nylig. Til konkurrencen bestod holdet af piger i alderen fra otte til 23 år. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DM-sølv til lokal pigegarde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DM-sølv til lokal pigegarde
Sydkysten - 18. juli 2019 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: 31 bygarder var samlet i Vejen for at konkurrere på musik, march og tattoo.

38 piger fra Greve Pigegarde deltog i bymarch, Brass Band og tattoo. Efter fire dage med konkurrencer og hyggeligt samvær var det selvsagt en meget lykkelig pigegarde, som kunne juble over at blive nummer to i Brass Band-konkurrencen.

I den samlede konkurrence blev Greve Pigegarde nummer otte, hvilket er den bedste placering for Garden siden den igen begyndte at deltage i DM i 2015. Greve Pigegarde blev med ottendepladsen også den bedst placerede pigegarde i Danmark.

- Vi er i garden meget stolte af det flotte DM. Vores tre instruktører med musikchef Mathias Snejbjerg i spidsen og pigerne har vist et fantastisk engagement og store musikalske fremskridt de seneste år, fortæller formand for Greve Pigegarde Birgit Kildholt.

Nu er der tiltrængt sommerferien, men bagefter går pigerne i gang med at øve sig op til blandt andet at deltage i DAO DM og amatørorkestrenes DM.

Garden optager nye piger fra syv år, som alle er velkomne til første øvedag mandag d. 12. august fra kl. 16.30-18.