6. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronaindsats: Politiet holder stadig øje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronaindsats: Politiet holder stadig øje

Københavns Vestegns Politi fortsætter den ekstraordinære corona-indsats i Ishøj hen over weekenden og i den kommende uge.

Sydkysten - 19. februar 2021 kl. 13:40

Med det høje smittetryk i Ishøj og sundhedsmyndighedernes skærpede tiltag har Københavns Vestegns Politi siden sidste weekend haft ekstra corona-patruljer i byen.

Patruljerne er på gaden det meste af døgnet og særlig opmærksomme på steder, hvor mange mennesker søger hen - blandt andet i Bycentret, hvor en række forretninger har lov at holde åbent:

- Det er en fælles sag at få slået udbruddet ned - og jeg opfordrer alle til at gøre deres bedste i denne alvorlige situation: Hold afstand, sprit af, bliv testet og brug mundbind, hvor du skal, hvis du skal, siger politidirektør Kim Christiansen, Københavns Vestegns Politi.

I de sidste uger har særlige corona-patruljer ført omkring 400 tilsyn i Ishøj med fokus på, om corona-reglerne bliver overholdt - fx forsamlinger over fem personer, restriktioner i forretningerne og bistand til butiksliv og offentlig transport om brug af mundbind.

Lokalpolitiet melder, at borgere og butikker i det store hele opfører sig fornuftigt og efterkommer restriktionerne, og at der generelt kun sjældent er grund til at skride ind.

I løbet af ugen har sundhedsmyndighederne udvidet testkapaciteten i byen - blandt andet med test-busser, så borgerne kan blive testet på over 10 lokaliteter hver dag i kommunen.

Ishøj kommune melder dagligt dagens mulige teststeder ud via sin hjemmeside www.ishoj.dk og Facebook-side: @ishojkommune.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?