20. oktober 2019
Martin Probst er uddannet kok og sommelier. Han har drevet restauranter i både ind og udland, og i dag driver han en lokal catering- og frokostcafé »Vi er bare kokke« i Ventrupparken i Greve. Pressefoto
Martin Probst er uddannet kok og sommelier. Han har drevet restauranter i både ind og udland, og i dag driver han en lokal catering- og frokostcafé »Vi er bare kokke« i Ventrupparken i Greve. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Langsiden får ny forpagter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Langsiden får ny forpagter
Sydkysten - 01. juli 2019 kl. 10:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Martin Probst bliver den nye forpagter af Café Langsiden i Greve Idrætscenter. Med sig har han tre lokale ildsjæle som skyder penge i projektet. Martin Probst er uddannet kok og sommelier. Han har drevet restauranter i både ind og udland, og i dag driver han en lokal catering- og frokostcafé »Vi er bare kokke« i Ventrupparken i Greve.

- Martin Probst vil udvide caféens sortiment og ikke mindst åbningstider, så idrætscentret i fremtiden kan tilbyde både morgenmad, frokost og aftensmad hver eneste dag. Jeg er overbevist om, at han og hans gode mad bliver et kæmpe aktiv for idrætscentret, siger Anne- Marie Lyduch, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Det er byrådets politikere, som har valgt Martin Probst efter en lukket budrunde, men hans koncept vandt også, da Greve Idrætscenters brugerråd blev hørt. Brugerrådet repræsenterer 12 foreninger og næsten 10.000 medlemmer.

- Jeg ser store muligheder i GIC, og jeg glæder mig helt vildt til at få mulighed for at skabe et samlingssted for klubbernes medlemmer, Greves borgere og alle andre madglade sjæle. Både til hverdag og fest. Jeg glæder mig helt vildt, siger Martin Probst.

Martin Probst overtager Café Langsiden efter den tidligere forpagter, som har drevet caféen i fem år. Han overtager samtidig alle de arrangementer, som Café Langsiden har i fremtiden.

De nye åbningstider
Fra den 12. August

o Mandag-fredag: 9-14 og 16.30-21.30

o Weekend 8-18.00