9. april 2020
Etager, sammenlægninger af matrikler og afstanden mod skel er nogle af emnerne på borgermødet om lokalplaner. Foto: Kenn Thomsen
Etager, sammenlægninger af matrikler og afstanden mod skel er nogle af emnerne på borgermødet om lokalplaner. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne skal med på råd om udviklingen af strandvejsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne skal med på råd om udviklingen af strandvejsområdet
Sydkysten - 21. august 2019 kl. 15:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådspolitikerne inviterer til borgermøde om nye lokalplaner for Strandvejsområdet. Etager, sammenlægninger af matrikler og afstanden mod skel er nogle af emnerne på borgermødet om lokalplaner.

Efter længere debat om lokalplanerne for områderne omkring Strandvejen i Greve, vil politikerne invitere til borgermøde om forslag til nye lokalplaner.

Formand for Plan- og Udviklingsudvalget, Marc Genning (V), ser frem til en god debat med borgerne:

- Vi har brug for en revidering af vores lokalplaner, da vi har erfaret, at de intentioner, vi har haft med lokalplanerne, kan fortolkes. Dette har ført til en udvikling af Strandvejen, som ikke er forenelig med borgernes interesse. Derfor håber jeg, at mange vil møde op, så vi politikere får input til det videre arbejde, siger han.

Efter borgermødet vil Plan- og Udviklingsudvalget gå i gang med at udarbejde nye lokalplaner for Strandvejsområdet. Indtil de nye lokalplaner er vedtaget, vil en del nybyggeri og sammenlægninger af matrikler blive besluttet direkte af det politiske udvalg.

Borgermødet er den 2. september 2019 kl. 19-21 i byrådssalen på Greve Rådhus, Rådhusholmen 10, 2670 Greve.