28. juli 2021
Solrød Kommune inviterer til borgermøde om visioner for Solrød Landsby.
Solrød Kommune inviterer til borgermøde om visioner for Solrød Landsby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde om helhedsplan for Solrød Landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde om helhedsplan for Solrød Landsby
Sydkysten - 20. juni 2021 kl. 08:32

Der holdes borgermøde om helhedsplan for Solrød Landsby, det kommer til atfungere som en visionsworkshop mandag den 28. juni kl. 18.30-20, hvor borgerne i området får mulighed for at byde ind med holdninger til arbejdet med den kommende helhedsplan.

Solrød Kommune inviterer til visionsworkshop på Materialegården, Den Lille Gade 20e i Solrød Landsby. Visionsworkshoppen er det første borgermøde i arbejdet med en helhedsplan for Solrød Landsby.

Borgmester Niels Hörup (V) vil byde velkommen i den store grønne hal på Materialegården, og der vil blive orienteret om processen for helhedsplanen.

Formålet med visionsworkshoppen er at udvikle en vision for Solrød Landsby ved blandt andet at undersøge fællesskaber og mødesteder i Solrød Landsby. Visionsworkshoppens emner tager udgangspunkt i det fine undersøgende arbejde, som Solrød Landsbylaug har lavet i landsbyen igennem en årrække.

Workshoppen afvikles i mindre grupper omkring arbejdsborde, så alle får rig mulighed for at byde ind med lokalkendskab, viden og holdninger.

Man tilmelder sig ved at sende en mail til teknisk@solrod.dk senest den 25. juni 2021. Skriv "Tilmelding til Visionsworkshop" i emnefeltet.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?