23. januar 2020
Det er børneforestillingen ?Grev Gris?, som handler om prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet.
Det er børneforestillingen ?Grev Gris?, som handler om prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneteater om at være venner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneteater om at være venner
Sydkysten - 04. august 2019 kl. 11:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 31. august klokken 13 er der igen teater for børn fra 5-9 år og deres forældre, når Kulturium Musikteater i Ishøj får besøg af Det Lille Turnéteater.

Det er børneforestillingen "Grev Gris", som handler om prins Knud og den lille gris, og om hvordan hoffolkene forsøger at tilpasse Gris til livet ved hoffet. Forestillingen "Grev Gris" handler bl.a. om at gå i skole, om at kunne læse, og om at vokse op og ikke mindst om at være venner. Forestillingen har også et dybere eksistentielt lag, der handler om at vedkende sig selv, og leve med sine "sider".

Forestillingen om Grev Gris er baseret på Thorstein Thomsens bøger.

Du kan se august måneds børneteaterforestilling "Grev Gris" i Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, lørdag den 31. august klokken 13.

Er du medlem af Girafklubben, kan du købe billetter i Kulturium Musikteater. Alle øvrige kan købe billetter på ticketmaster.dk.

Girafklubben er en kulturklub for børn og unge mellem 0 og 14 år uanset bopælskommune. Medlemskabet giver et væld af gratis børneteater og rabat til andre arrangementer i Kulturium Musikteater, hvor også indmeldelse skal ske.

Du kan hente giraffolderen på biblioteket, i Kulturium Musikteater eller læse den på www.ishojbib.dk.