18. januar 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehavebørn tog første spadestik til deres nye daginstitution

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehavebørn tog første spadestik til deres nye daginstitution
Sydkysten - 10. september 2019 kl. 14:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Se Magnus graver der.
Begejstringen var ikke til at tage fejl af, da børnehavebørnene fra Lindebo Børnehave bevæbnet med farvestrålende plastikskovle sammen med Solrøds borgmester Niels Hörup og flere andre byrådsmedlemmer tog første spadestik til deres kommende, nye daginstitution Eventyrhaven.

Som navnet antyder bliver den nye integrerede daginstitution i Havdrup Vest en eventyrlig en af slagsen med form som et sneglehus og masser af plads til kreativitet, omkranset af indbydende legearealer med et hyggeligt lille gårdrum i midten af det hele.

- Eventyrhaven kommer til at udgøre nogle fleksible og moderne rammer med højt til loftet, der inviterer til eventyr, leg og læring i trygge rammer, og vi glæder os meget til vores nye daginstitution står færdig om et års tid, siger borgmester Niels Hörup.

Efter de mange spadestik blev børnenes ivrige gravearbejdet belønnet med chokoladekage, bananer og varm kakao og kaffe til de voksne.

I alt kommer bygningen til at være 1.372 m2 og bl.a. bestå af otte fleksible stuer, som både kan fungere som vuggestue og børnehave for de cirka 146 børn, der skal have deres daglige gang i Eventyrhaven. Den samlede investering i byggeriet og anlæg af udearealerne kommer til at løbe op i 33 mio. kr.