21. november 2017
En 76-årig mands familie hindrede politiet og redningsfolk i at udføre deres arbejde, og det indbragte en 24-årig mand en bøde. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
En 76-årig mands familie hindrede politiet og redningsfolk i at udføre deres arbejde, og det indbragte en 24-årig mand en bøde. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøde: Pårørende hindrede politiets arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøde: Pårørende hindrede politiets arbejde
Sydkysten - 12. april 2017 kl. 10:07
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et mindre færdselsuheld udviklede sig i går eftermiddags til et større drama, da politiet og redningsfolk blev hindret i at udføre deres arbejde af en ældre mands familie. Episoden skete lidt efter klokken 16 på parkeringspladsen ved Waves, hvor en 76-årig mand blev ramt af en bil, da han gik over et fodgængerfelt. Han faldt om, men kom ikke til skade.

Da politi og redningsfolk ankom, blev de hindret i at udføre deres arbejde af den 76-åriges familie. Mest provokerende var en 24-årig mand fra Greve, der ikke ville rette sig efter politiets anvisninger.

- Han ville ikke flytte sig, men kaldte betjentene for racister og sagde, at det skulle de ikke bestemme. Derfor måtte vi anholde ham. Der er ingen tivivl om, at familien bliver forskrækket i sådan en situation, men så er det spørgsmålet, hvordan man reagerer i sådan en situation, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen.

Den 24-årige blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt med en bøde i hånden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk