28. maj 2020
I går åbnede Mie Søgaard og hendes kæreste butikken Blomsterpoesi i Tune Center. Her står hun sammen med hunden Coco, som hun kalder for en ?tro følgesvend?. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
gallery icon

Se billedserie

I går åbnede Mie Søgaard og hendes kæreste butikken Blomsterpoesi i Tune Center. Her står hun sammen med hunden Coco, som hun kalder for en ?tro følgesvend?. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterpoesi er åbnet i Tune Center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterpoesi er åbnet i Tune Center
Sydkysten - 05. august 2018 kl. 09:01
Af Jane Aunsbjerg Villadsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter nu 27 år i blomsterbranchen vidste Mie Søgaard, at tiden var kommet til at prøve noget nyt. Enten skulle hun lave noget helt andet, eller også skulle hun have sit eget. Valget faldt på det sidste, og i går - lørdag den 4. august - slog hun sammen med sin kæreste dørene op for den nye livsstilsbutik Blomsterpoesi i Tune Center.

- Jeg har næsten prøvet alt, hvad man kan i denne branche. Jeg har prøvet at arbejde på grønttorvet, købe blomster engros, været konkurrencebinder og lærer - alt muligt, siger Mie Søgaard, der fortæller, at hun begyndte i branchen som 13-årig, hvor hun arbejdede i frugt- og grøntafdelingen i et supermarked.

Privat bor hun på Falster, men valget faldt på at åbne butik i Tune, blandt andet fordi hun tidligere har boet i byen, og fordi hendes søn går i skole her.

- Vi har snakket om at flytte herop, men der er så meget natur dernede, og vi bor lige op til en skov. Det er svært at flytte fra det, siger Mie Søgaard, som tidligere har arbejdet i blandt andet Roskilde og Hillerød.

Netop naturen er også en inspiration i hendes arbejde.

- Jeg elsker at bruge naturen, og jeg elsker at gå i skoven og finde ting, som jeg kan bruge i mit arbejde, siger hun og forklarer, at det for eksempel kan være kogler, grene, blade eller mos.

Det var netop det kreative element, som tiltrak hende ved branchen, og hun har aldrig fortrudt, at hun valgte den karrierevej.

Nu starter et nyt kapitel, og Mie lægger ikke skjul på, at det har krævet et stort arbejde at sætte lokalerne, der tidligere husede en dyreklinik, i stand. Blandt andet skulle der rives en væg ned, og så skulle der etableres et nyt kølerum til blomsterne.

Ud over blomster kommer butikken også til at have en række specialvarer som for eksempel kaffe, the, øl og chokolade, fortæller Mie Søgaard.

- Vi er en livsstilsbutik med blomster, vil jeg kalde det. Blomsterne har vi selvfølgelig, fordi det er noget, jeg har lavet i 27 år, og jeg synes jo selv, jeg er ret god til det, siger hun med et smil.

Man kan finde Blomsterpoesi på adressen Tune Center 13.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?