23. oktober 2020
Arkivfoto: Thomas Olsen
Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltyv anholdt: Var både skæv, fuld og tissende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltyv anholdt: Var både skæv, fuld og tissende
Sydkysten - 14. januar 2020 kl. 10:48

Mandag aften klokken 22.40 kørte en patrulje ind på en tankstation på Køgebugt Motorvejen ved Karlslunde, hvor betjentene så en mand, som var ved at tanke en bil.

Da manden fik øje på politiet løb han omkring 50 meter væk fra bilen og gav sig til at tisse. Patruljen fandt hans adfærd mistænkelig og tog kontakt til manden, som viste sig at være en 21-årig mand fra Ishøj.

I bilen sad en 20-årig mand fra Ishøj på passagersædet. Bilen viste sig at være efterlyst, da den blev stjålet fra Gentofte i midten af december. Patruljen anholdt de to mænd, som blev sigtet for brugstyveri. Den 21-årige var påvirket af hash og anden narko, så han blev sigtet for spiritus og narkokørsel, da politiet mistænkte ham for at have kørt bilen. Nøglen til bilen fandt politiet på den 21-årig i forbindelse med en visitation. De to anholdte blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Den 21-årig fik udtaget en blodprøve til sagerne om kørsel i påvirket tilstand. Bilen blev indbragt med henblik på udlevering til rette ejer.

Den 20-årige blev løsladt senere på natten, da politiet mistænkte den 21-årige for at stå bag biltyveriet. Den 21-årige havde flere sager om biltyveri på samvittigheden, så sagen blev vurderet af anklagemyndigheden tirsdag morgen, hvor der ikke blev skønnet grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør, hvorfor han blev løsladt. De to er fortsat sigtet i sagen, som politiet nu skal efterforske færdig.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?