21. oktober 2020
Politiet har været massivt til stede i aftes og nat på Ejgårdsminde i Greve, hvor en borger havde hørt brag, der lød som skud.Presse.fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Politiet har været massivt til stede i aftes og nat på Ejgårdsminde i Greve, hvor en borger havde hørt brag, der lød som skud.Presse.fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Politiet rykkede ud til mystiske brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Politiet rykkede ud til mystiske brag
Sydkysten - 07. oktober 2020 kl. 09:31
Af Helle Midskov

Politiet har været massivt til stede ved Ejgårdsminde i Greve i aftes og først på natten til i dag efter en anmeldelse om høje brag og måske skyderi.

- Vi får en anmeldelse tirsdag aften klokken 22.47 fra en borger i Ejgårdsminde, som har hørt nogle meget høje brag, som kunne lyde som skud. Derefter har borgeren set en person i mørkt tøj løbe fra stedet, og kort efter sætter personen sig ind i en lys bil og kører fra stedet, forklarer Charlotte Tornquist, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt & Vestsjællands Politi.

Politiet var til stede i området i flere timer, hvor hele området blev undersøgt og hundepatruljer har også været på opgaven.

- Det har ikke været muligt at klarlægge, hvad der er sket. Vi har ikke fundet nogen skudhuller eller andet. Vi var der i så lang tid for at undersøge det grundigt og tjekke, om der skulle være noget under opsejling, uddyber Charlotte Tornquist.

Politiet vil også være til stede på Ejgårdsminde i løbet af i dag med hunde, hvor man, når det er lyst, har bedre mulighed for en detaljeret undersøgelse af området.

Politiet hører gerne fra folk i området, som har hørt eller set noget, som kan være med til at belyse sagen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?