16. januar 2021
Der er fyrværkeri ved Bilka i Hundige og Ishøj på fredag. PR-foto
Der er fyrværkeri ved Bilka i Hundige og Ishøj på fredag. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilka fejrer Black Friday med fyrværkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilka fejrer Black Friday med fyrværkeri
Sydkysten - 22. november 2019 kl. 13:03

Danskerne har lynhurtigt taget den amerikanske tradition Black Friday til sig. Og på trods af, at vi i Danmark ikke fejrer Thanksgiving, fejrer vi den udsalgsdag, som amerikanerne helt tilbage fra 1960'erne har holdt dagen efter taksigelserne. Black Friday har siden bredt sig til resten af verden, og i dag er det derfor ikke kun i USA, at det er en af de største shoppedage.

arrow Læs også: Forbrugerne holder på pengene før black friday

Bilka fejrer, som rigtigt mange butikker efterhånden gør, Black Friday døgnet igennem. Det gør de på deres netbutik og i de fysiske butikker, og samtidig vælger de at markere dagen med krudt:

Gaver til børnene og fyrværkerishow

- Vi vil gerne give kunderne noget ekstra på Black Friday. Derfor fejrer vi de gode tilbud med et kæmpe fyrværkerishow ude på Bilkas parkeringsplads. Børnene kan fra klokken 15 møde Billie, som i dagens anledning har taget en masse små gaver med. Det bliver en festlig dag for både børn og voksne, siger Nicki Stougaard, eventansvarlig i Bilka.

Ulven Billie står klar til at hilse på alle børn fra kl. 15-19. Han har taget en masse godter med til børnene, og denne dag deler han også sin helt egen julekalender ud. Kl. 19-20 uddeler Billie gratis knaldperler og beskyttelsesbriller ud til børnene, så de er klar til det store fyrværkerishow.

Knaldperler og briller til børnene

Fyrværkerishowet begynder kl. 20, og det bliver afviklet af en professionel fyrværker. Alle kunder i Ishøj og Greve kan derfor se frem til et stort fyrværkerishow.

Efter fyrværkerishowet er der naturligvis stadig mulighed for at shoppe, da alle Bilka butikker holder åbent helt til kl. 00:00.

arrow Guldsmed går imod strømmen på Black Friday
25. november 2019 kl. 14:54 Opdateret: kl. 14:00
arrow Black friday sender RKI-registret på overarbejde
22. november 2019 kl. 13:10 Opdateret: kl. 13:12
arrow Sort bliver skiftet ud med grøn på fredag
22. november 2019 kl. 12:14 Opdateret: kl. 12:14
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?