26. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Basketskole afholdes for 20. gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Basketskole afholdes for 20. gang
Sydkysten - 01. august 2019 kl. 10:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrød: Da sommerferien snart løber ind i den sidste uge, er der mange, der har valgt

Basketskolen som en god måde at komme tilbage til en hverdag med faste rammer.

Det er 20. gang, at Solrød Comets afholder basketskole, og igen i år er det Solrød Idræts Center, der rammen fra den 5. til den 9. august.

Skolen starter hver dag klokken 9:30 og slutter klokken 15:30, dog

om fredagen, hvor den store finale med præmieoverrækkelser finder sted, er skolen

allerede færdig klokken 14:00. Basketskolen er for alle børn fra 1. klasse til og med 9. klasse, og vi træner niveau-inddelt, så alle kan være med.

De tidligere år har vi haft mange nye spillere tilmeldt basketskolen, som herefter er startet med at spille basketball. Så har man lyst til at prøve basketball, er dette en god måde at starte på.

Her på skolen vil du på bare en uge blive introduceret for verdens største indendørs boldspil, og du vil være klar til den nye sæson.

Der er en behagelig atmosfære, hvor mange nye kammeratskaber bliver grundlagt på tværs af alder og køn. På skolen er alt ikke kun træning - der vil også være tid til at have det sjovt med den orange bold og udfordre trænerne i en mod en.

De sidste par år har vi onsdag eftermiddag haft alternativ træning, dog stadig med basketball som hovedemne, og dette er foregået i svømmehallen i Solrød Idræts Center. Her har vi lavet alternativ styrketræning samt spillet water basketball.

Basketskolen er i år samtidig startskuddet for den nye sæson for alle eksisterende hold og medlemmer i Solrød Comets. Mange af ungdomsspillerne har været med i flere år, og for dem er det en god start på sæsonen.