17. september 2021
Snart skal båden her have et officielt navn. Det er byrådsmedlem Jari Due Jessen, der står for det. Pressefoto
Snart skal båden her have et officielt navn. Det er byrådsmedlem Jari Due Jessen, der står for det. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bådedåb, åbent hus og gratis roskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bådedåb, åbent hus og gratis roskole
Sydkysten - 31. juli 2021 kl. 14:42

Der sker igen noget i Greve Roklub, som er i gang med sin rosæson nr. 50.

Roklubbens Venner har givet en støtte på kr. 1000 pr. år lig med kr. 50.000,00, så det er blevet muligt at indkøbe en helt ny coastal 2x. Coastalbåde er det sidste nye indenfor rosporten og de er særdeles velegnede til at benytte i Køge Bugt, hvor der tit kan være høje bølger.

Båden skal døbes i forbindelse med roklubbens åbent hus-arrangement lørdag den 7/8-2021 kl. 10 - 14. Selve dåben foregår kl. 10 og vi er glade for at medlem af Kultur- og Fritidsudvalget Jari Due Jessen vil komme forbi og navngive båden.

Desuden har roklubben fået støtte på kr. 10.000,00 fra DIF/DGI´s genstartspulje. Det gør det muligt at tilbyde gratis roskole til alle de som melder sig ind i roklubben i forbindelse med åbent hus-arrangementet. Roskolen koster normalt kr. 500,00 så vi er glade for at det er blevet muligt at oplære nye roere uden det koster ekstra.

- Vi håber at mange interesserede kommer forbi og at de også får lyst til at få en prøvetur i en vores dejlige robåde, og forhåbentlig blive lige så bidt af rosporten som vi andre, lyder det fra Jens Revall fra roklubben.

Synes du, at kommunen er der for dig?