19. september 2020
PR-foto
PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ABC - alle børn cykler, igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ABC - alle børn cykler, igen

Hverdagscykling gør en stor forskel for børns sundhed og trivsel. Derfor bakker Vallensbæk Kommune igen i år op om Cyklistforbundets børnemotionskampagne Alle Børn Cykler.

Sydkysten - 12. september 2020 kl. 17:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk: Fra den 7.-20. september træder eleverne i Vallensbæk i pedalerne igen. Og som noget ny i år, er forældrene også inviteret med til at bruge cyklen mere, mens kampagnen kører.

Kampagnen, som også er en konkurrence, går i al sin enkelthed ud på, at man skal cykle flest dage til skole og fritidsaktiviteter.

Årets hovedpræmie er mountainbikes i topkvalitet fra HF Christiansen af mærket Principia eller Centurion til alle elever i vinderklassen og deres lærer. Derudover kan eleverne og deres familie deltage i en særlig familiekonkurrence, hvor man kan vinde en cykelferie på Samsø.

I Vestegnens Trafiksikkerhedsråd uddeler vi også præmier for deltagelsen i kampagnen. Det betyder, at den klasse i kommunen, der har klaret sig bedst, får en gevinst til klassekassen. Den præmie bliver uddelt efter efterårsferien.

Cykling i hverdagen hjælper børn, lyder det fra Cyklistforbundet, der med kampagnen Alle Børn Cykler vil hjælpe børn til at cykle mere både i og uden for skoletiden.

Vallensbæk Kommune er blandt de i alt 36 samarbejdskommuner, der har valgt at gøre en særlig indsats for at støtte, at så mange klasser fra kommunens skoler som muligt cykler med.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?