10. juli 2020
Søndag 28. april har næsten 160 klubber landet over Åbent Hus, hvor det er muligt at få et indblik i den spændende sport, der får stadig flere deltagere. Privatfoto
Søndag 28. april har næsten 160 klubber landet over Åbent Hus, hvor det er muligt at få et indblik i den spændende sport, der får stadig flere deltagere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben port ind i golfklubberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben port ind i golfklubberne
Sydkysten - 23. april 2019 kl. 07:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De danske klubber byder igen i år inden for på Golfens Dag, som denne gang er søndag 28. april.

Næsten 160 klubber holder i år Åbent Hus denne søndag 28. april, og de lokale klubber er rigtig flot repræsenteret, så der er ingen undskyldning for ikke at lære spillet at kende denne dag, som endog vejrmæssigt tegner lovende.

Golfens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed. Tusinder har snuset til den grønne sport på denne dag. Og tusinder er siden blevet i sporten.

Golf er Danmarks største voksensport med 150.000 udøvere, men der er masser af plads til flere i fællesskabet. Golfdanmark er i gang med en stor, fælles indsats for at gøre flere forelskede i sporten, og Golfens Dag forbliver en af årets bedste muligheder for at komme ud på en golfbane. Og det er tidligt nok til, at du kan nå at spille hele sæsonen, hvis du får blod på tanden.

På Golfens Dag behøver du ikke gøre andet end at møde op.

- Det er ikke svært. Du behøver ikke noget fint tøj, og et par fornuftige sko har vi jo allesammen. Folk skal tage ud til Golfens Dag for at få det kick, det giver, når du rammer bolden rigtigt, siger Lars Broch Christensen, ny formand for Dansk Golf Union.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?