3. august 2021
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 48-årig kvinde med hunde i snor gik til angreb på betjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48-årig kvinde med hunde i snor gik til angreb på betjent
Sydkysten - 10. juni 2021 kl. 12:01

En 48-årig spirituspåvirket kvinde i Hegnsgården var så utilfreds med at blive anholdt onsdag eftermiddag, at hun sparkede en betjent over benet to gange og forsøgte at nikke ham en skalle.

Kvinden blev anholdt, fordi hun var eftersøgt af fogedretten, men det var ikke derfor politiet var kørt til Hegnsgården i første omgang.

De havde i stedet modtaget en anmeldelse om, at der muligvis var nogen der sloges i en opgang, men da patruljen nåede frem, var der ro på stedet.

Det var i den forbindelse, at de traf den 48-årige kvinde, som var både højrystet og spirituspåvirket, mens hun gik tur med sine hunde.

Betjentene spurgte hende til slagsmålssagen, men hun ville ikke samarbejde, og da betjentene slog hendes navn op, kunne de konstatere, at hun altså var eftersøgt til møde i fogedretten, og derfor blev hun anholdt.

Kvinden blev nu endnu mere usamarbejdsvillig, og kaldte betjentene for alverdens ting. Under anholdelsen af kvinden sparkede hun to gange en mandlig betjent over benet, og forsøgte at nikke ham en skalle.

Hun var på køreturen til politistationen kraftigt udadreagerende og råbende over for betjentene, så hun blev taget med til afrusning i detentionen. Da hun var faldet til ro, blev hun sigtet for vold mod politiet og afhørt til sagen. Hundene blev placeret på dyrepension, indtil kvinden igen kunne løslades efter at være blevet fremstillet for fogeden.

Hun kan forvente at høre mere fra politiet i straffesagen om vold mod tjenestemand.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?