19. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40 års tro tjeneste på Munkekærskolen blev fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 års tro tjeneste på Munkekærskolen blev fejret

Dorte Wiese blev i dag fejret af hendes kollegaer på Munkekærskolen i anledningen af hendes 40 års jubilæum på skolen.

Sydkysten - 05. august 2020 kl. 12:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag fejrede Munkekærskolen 40 års jubilæum for Dorte Wiese. Et sted, hvor hun altid har gået glad og smilende på arbejde de sidste fire årtier. I dagens anledning modtog hun dronningens fortjenstmedaljen i sølv for 40 års tro tjeneste, som blev overrakt af borgmester Niels Hörup.

Dorte har trods hendes lange karriere konstant været på uddannelser og kurser, som har brugt i sin egenskab som dansklærer, læsevejleder og på skolens hjerte; biblioteket. Dortes kollegaer beskriver hende, som ærekær og et menneske, som oplever stort følgeskab hos alle omkring sig. Hun inspirerer både lærere og ledere, og med hendes gode humør og store faglighed oplever man udvikling blot ved at samarbejde med hende. Hendes kollegaer beskriver hende som en inspiration og rollemodel for alle på Munkekærskolen.

- Dorte har sat store aftryk på Munkekærsolen, og når hun den 28. august 2020 går på pension, vil der mangle noget på skolen. Men vi tror, at hendes arbejdsomhed og engagement vil leve videre i de mennesker, der har ladet sig inspirere af Dorte de sidste mange år. Dorte er indbegrebet af Munkekærskolens særlig ånd. Vi er helt dybt inde fra vores hjerter stolte af, at hun har været og er på netop vores skole, siger skoleleder Carsten Hansen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?