19. september 2020
En kvindelig bilist påkørte lørdag aften to parkerede biler og et vejskilt på Ulvemosevej i Havdrup i Solrød.
En kvindelig bilist påkørte lørdag aften to parkerede biler og et vejskilt på Ulvemosevej i Havdrup i Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 34-årig kvinde sparkede betjent i ansigtet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

34-årig kvinde sparkede betjent i ansigtet
Sydkysten - 15. september 2020 kl. 09:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kvindelig bilist påkørte lørdag aften to parkerede biler og et vejskilt på Ulvemosevej i Havdrup i Solrød, og hun flygtede derefter fra stedet.

Selv om det var sidst på aftenen ved 23-tiden, så var der alligevel en, der så, at hun kørte fra stedet. Vedkommende anmeldte det til politiet. Anmelderen havde også aflæst nummerpladen på bilistens bil, så politiet kørte til Benløse-området, hvor bilejeren boede.

Her fandt politiet bilen parkeret og den formodede fører lige i nærheden, hvor hun gemte sig bag nogle skraldespande. Der var tale om en 34-årig kvinde fra Ringsted, som var spirituspåvirket. som der som bilejer og formodet fører på uheldstidspunktet i Havdrup blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. I forbindelse med anholdelsen satte hun sig til modværge, så politiet havde besvær med at få hende anbragt i patruljebilen. I den forbindelse sparkede hun den ene politibetjent i ansigtet, så sigtelserne mod hende kom også til at omfatte en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold mod politiet.

Den 34-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev løsladt efter afhøring til sagerne. Hun kan dog forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod hende skal afgøres.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?