24. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vi skal gøre det bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vi skal gøre det bedre
Sydkysten debat - 25. september 2021 kl. 07:47
Af Jess Eiberg Hansen, Kandidat til byrådet i Greve for Det Konservative Folkeparti

Greve: Jeg har set på, hvordan Greve kommune klarer sig på landsplan i forhold til andre kommuner, på de organisationer, hvis medlemmer Greve kommune nyder godt af.

Det ser ikke godt ud. Siden vi fik en Venstre borgmester i 2014, er vi raslet ned af alle ranglister. Her blot et par eksempler.

I Dansk Industris måling af kommunernes erhvervs venlighed i 2021, som omtalt her i Sydkysten, er vi faldet fra en 8 plads i 2014 til en 58 plads i 2021. Dansk byggeri har en lignende måling, i 2015 lå vi på en 42 plads, og i 2020 var vi nede på 68 plads.

Når vi taler om Sagsbehandlingstiden for byggeri i Greve, ligger vi blandt de 10 dårligste i landet på over 80 dage. F.eks. har Vallensbæk kun 5 dage. På listen over de mest ejendomsvenlige kommuner i 2019, lå vi som nr. 67. Transport sektoren har ligeledes lavet en hitliste, og der ligger vi som nr. 80.

Der er måske en grund til at folk, hvis de bliver spurgt, hellere vil bo i Vallensbæk ifølge en analyse fra boligportalen, men der er også en konservativ borgmester.

Nu er det vores tur til at forbedre os.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?