11. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Samarbejde med DF er perspektivløst i Vallensbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Samarbejde med DF er perspektivløst i Vallensbæk
Sydkysten debat - 26. august 2017 kl. 12:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Carina Kristensen Berth (DF) tilbyder i Sydkysten d. 10. august 2017 samarbejde med S, hvis partierne opnår otte mandater tilsammen efter kommunevalget. Kære Carina. Din ægtefælle Kenneth Kristensen Berth (DF) er mere interesseret i varselsskud mod ubevæbnede bådflygtninge, Brexit og nationens udmeldelse af Europol. Han interesserer sig ikke oprigtigt for Vallensbæk.

arrow Læs også: S afviser samarbejde med DF

DIAS har været en succes i forhold til nedbringelse af hærværk på stationen. Mange skattekroner er sparet på ikke at have et vagtfirma til at gå strækmarch i tunnelen.

Modstanden mod ombygningen af Borgerhuset, tror jeg, DF fortryder. Venstre har erkendt, at deres modstand var en fejl. Borgerhuset er blevet en stor succes. Borgerne kan samles til mindre møder uden at skulle leje en af foreningsgårdene. DF bør også bruge tilbuddet, så I fremover ikke skal holde jeres generalforsamling/opstillingsmøde i kantinen på Rådhuset.

S ser ingen fremtid i et formaliseret samarbejde med DF i Vallensbæk. I er for ustabile. Hvad Tulle og Mette finder på, er uden betydning for os lokalt. S håber på konservativ tilbagegang, så de i højere grad skal tale med os andre om muligheden for at nedbringe støjgener. Hvis ikke er vi tilfredse med 25-30 procent indflydelse på konservativ politik. Dit tilbud bliver i bedste X-faktor stil et stort NEJ herfra. Nej tak til Judaskysset. Tvivler i øvrigt på, at andre partier i kommunalbestyrelsen ser DF som en troværdig samarbejdspartner.

Søren Wiborg
Socialdemokratiet, Vallensbæk kommunalbestyrelse

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?