16. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nye penge til normering uden logik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nye penge til normering uden logik
Sydkysten debat - 29. juni 2020 kl. 14:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som formand for Skole- og børneudvalget i Greve Kommune har jeg i tidligere læserbrev udtrykt glæde over, at regeringen har afsat flere penge til bedre normering, Et område byrådet har tilført penge til siden 2014.

De flere penge fra regeringen til bedre normering var kun afsat til kommunale daginstitutioner, og ikke private daginstitutioner. Flere organisationer, b.la Daginstitutionernes Landsorganisation, har rettet henvendelse til Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil om denne forskelsbehandling.

Desværre holder ministeren fast på, at kun de kommunale daginstitutioner skal have penge til bedre normering. Det synes jeg simpelt hen ikke er i orden. Det er vigtigt, at forældre har en vifte af forskellige pasningstilbud, og det skal ikke vælges efter hvordan en regering prioriterer. Det gør forældrene selv.

Man siger lige børn leger bedst, men hvor er logikken, at kun nogen børn kan se frem til bedre normering, mens andre ikke kan, fordi de har en anden struktur i deres daginstitution.

Jeg forsætter kampen for, at alle daginstitutioner i Greve skal have samme tilskud til bedre normering.

Claus Jensen
Byrådsmedlem (V)
Formand: Skole og børneudvalget.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?