20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kulturhus ikke varmestue!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kulturhus ikke varmestue!
Sydkysten debat - 02. november 2017 kl. 15:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kenneth Kristensen Berth (DF) skriver i et læserbrev, at han oplever, at de nye mødelokaler på Vallensbæk Rådhus ikke bruges til det tiltænkte formål, men bruges af unge indvandrere under 20 år til "at hænge ud" og spise pizzaer.

Det er sjovt, at der kan være sådan en forskel på, hvordan man oplever tingene. Jeg har været til flere møder i de nye mødelokaler, og hver gang har hovedparten af dem, der har opholdt sig i lokalerne, været langt over tyve år. Jeg har flere gange bare vist lokalerne til bekendte, fordi vi med disse lokaler har noget at være stolt af i kommunen - det er rigtig flotte lokaler.

Jeg har da også mødt disse unge mennesker, som Kenneth kalder indvandrere, og jeg har sågar talt med flere af dem. Ingen af dem har været indvandrere, de er født og opvokset i Danmark og flere af dem sikkert også i vores kommune. Dem, jeg har mødt, har været søde rare unge mennesker, som virker til at være velfungerende unge under uddannelse. Når man kommer i lokalerne, kan jeg kun opfordre til at tage en snak med dem, det fremmer integrationen. Det er bedre end at sende dem hjem eller ud på gadehjørnerne.

Henning Boe
Kandidat for liste A

Nørrebred 52
2625 Vallensbæk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk