2. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kan Greve kommune lære af tidligere fejl?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kan Greve kommune lære af tidligere fejl?
Sydkysten debat - 16. juli 2021 kl. 11:18

Christian Beck
Bastebjerg 50B
2690 Karlslunde

Kim Steen Vilstad
Bastebjerg 52
2690 Karlslunde

Vi kan til vores store forundring læse, at Greve kommune nu har påtænkt at bruge løs af en pulje afsat til klimatilpasninger i Brødmosen til helt andre formål.

Greve Kommune har tidligere gennemført et naturprojekt i Brødmosen, hvor der blev etablerede kvæggræsningsfolde selvom man var bekendt med at de aldrig ville blive brugt til formålet, da mosen er for våd til at der kan gå kvæg.

Efterfølgende kan vi konstatere at det etablerede bare står og forfalder fordi der ikke er sat penge af til vedligehold. Nu skal der igen spildes en masse af skatteborgernes penge. Penge som nok kunne bruges på en mere fornuftig måde end at opføre flere ubrugelige græsningsfolde.

I et eftertænksomt øjeblik så er vores frygt at dette gentager sig med de nye flyvske planer der er i støbeskeen. Men der er jo også en masse stemmer til kommunalvalget i en grøn profil finansieret af skatteborgerne.

Nu er der så sat et medlem af byrådet til at køre Greve kommunes agenda igennem og mon ikke det der gennemføres bliver uden nævneværdig borgerinddragelse eller tør man tro og håbe at Greve kommune magter at lære af sine tidligere fejl?

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?