24. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En ny vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En ny vej
Sydkysten debat - 14. november 2020 kl. 20:51
Af John T. Olsen. Borgmesterkandidat for A i Greve

Der ér et alternativ i Greve. En velkendt vej der sikrer, at vores velfærd løftes. Det er nødvendigt, hvis vi ikke skal tabe vores små medborgere, og forøge udfordringerne for vores ældre herunder på den stigende ensomhed. En vej bred nok til alle.

I vores budget for 2021 har vi fokus på løft af velfærden til gavn for vores børn i skolerne, daginstitutionerne samt hos vores ældre medborgere.

Greve kommune bruger generelt mindre end landets øvrige kommuner på velfærd, og jeg ønsker at vi som kommune hæver niveauet.

På dagtilbud, vuggestuer, børnehaver, klubber, de særlige dagtilbud osv. bruger Greve kommune 3.688 kr mindre pr. barn end landsgennemsnittet.

På folkeskoleområdet hvor bl.a. antallet af faglærte folkeskolelærer indgår, bruger vi 6.333 kr mindre.

På ældreplejen, der dækker de vigtige områder som personlig og praktisk hjælp, pleje og omsorg, madservice, hjemmesygepleje og aflastning bruger vi godt 6.300 mindre.

Dette er blot 3 udvalgte eksempler.

Jeg mener, at vi skal have en kommune, hvor det er endnu bedre at vokse op og afslutte livet i. Således at man i slutningen af livscyklussen har haft et godt og respektfuldt liv.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?