2. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: DF ser spøgelser ved højlys dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: DF ser spøgelser ved højlys dag
Sydkysten debat - 21. juli 2021 kl. 10:57
Af Søren Wiborg. Spidskandidat for Socialdemokratiet i Vallensbæk.

Vallensbæk: I en læserkommentar i Sydkysten d. 14. juli 2021 under overskriften " De skal ikke fejre ramadan" forsøger Kenneth Kristensen Berth igen at opdyrke splittelsen blandt borgere i Vallensbæk. KKB og DF vil have forbud mod, at der fejres ramadan og andre ikke-kristne helligdage i vores skoler og daginstitutioner. KKB's primære formål er selvfølgelig, at forbyde ramadan og EID-fest i daginstitutionerne. For ikke at blive beskyldt for racisme og grundlovsbrud (døm selv) så bliver jøder, hinduer, budister m.v. for en sikkerheds skyld involveret i KKB's reelle fobi mod islam, inddraget i hans usympatiske forslag.

Ingen daginstitutioner eller skoler i Vallensbæk har foreslået eller ønsket at fejre ramadan/EID. Derfor gav det ingen mening at stemme for DF's. Det gav heller ikke mening at kommentere eller gå i en nyttesløs debat i kommunalbestyrelsen om forslaget, hvilket selvfølgelig efterlod skuffelse hos KKB.

Ramadan/EID bliver ikke fejret i daginstitutioner og skoler i Vallensbæk. Socialdemokratiet forventer dog, at ramadan/EID og andre ikke kristne højtider indgår i undervisningsmaterialet i de kommunale institutioner. Vi må ikke udsætte vores børn og unge for uvidenhed blot fordi KKB ser spøgelser ved højlys dag.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?